Overwatch bo dobil novo mapo in junakinjo

Ponovno je čas, ko se veličastno oglasi nihče drug kot Blizzard. Tako se je začel sejem BlizzCon 2017, ki nam je ponudil kar nekaj slastnih presenečenj. V kolikor verjetno vso pozornost pobirata brezplačni StarCraft II ter klasični World of Warcraft, pa tudi Blizzardova najnovejša igra Overwatch ne ostaja v senci.

Tako so nas iz glavnega odra preselili kar v Kalifornijo v Overwatch eSport areno, na njen oder pa je stopil nihče drug kot glava projekta – Jeff Kaplan. A kot se spodobi, občinstva ni pustil dolgo čakati, saj je takoj z začinjenim vprašanjem namignil na novo “Hybrid” mapo, ki jo je kar takoj tudi predstavil. Tako se bomo z Overwatch junaki lahko preselili v zabaviščni park, imenovan BlizzardWorld, in kot že ime ter tema namigneta, gre za park Blizzardovih iger. Mapa naj bi izšla v začetku leta 2018.

Ampak kaj najbolj spada zraven takšne mape? Seveda preobleke (skins) v temah Blizzardovih iger. Tako bo Zarya dobila preobleko Sonye iz igre Diablo, iz slednje pa tudi prihaja Butcher preobleka za Roadhoga. Orisa bo dobila preobleko Protoss rase iz igre Starcraft, prav tako bo preobleko iz igre Starcraft dobila tudi Widowmaker, saj jo bomo lahko preoblekli v lik agentke Nova Terra. A brez Warcraft univerze ne gre, tako bo Doomfist dobil preobleko orka, imenovanega BlackhandTorbjörn pa bo dobil preobleko škrata Magni Bronzebearda. Poleg preoblek iz Blizzardovih iger pa bomo dobili tudi dve preobleki, povezani s samo zgodbo igre, ki ju bosta nosila Reinhardt ter Mei. Album je na voljo na koncu članka.

A takoj za tem nas je pričakalo novo presenečanje, predstavitev novega junaka. A kar hitro smo ugotovili, da ne gre za junaka, temveč za junakinjo. Predstavljena je bila “nora” znanstvenico Moira, ki je želela doseči novo človeško evolucijo. Skoraj bi ji uspelo, ker pa je toliko tvegala, to Overwatchovim agentom ni bilo všeč in so jo želeli ustaviti ter utišati. A znanstvenica se ni predala, še kar naprej je eksperimentirala, tudi na sebi, saj je svoj cilj v vsakem primeru želela doseči. Kar kmalu je njene sposobnosti tudi opazila temna stran Overwatchove univerze, Blackwatch, ki so jo tudi potrebovali in z veseljem sprejeli. V igri Moria prevzame vlogo podporne klase (support), ki je polovično razdeljena na napad ter podporo. Več o njej lahko izveste na uradni Overwatch strani za junake.

Celotno zgodbo največjih novosti v Overwatchu so na dogodku zaključili z novim kratkim animiranim filmčkom za junaka Reinhardta, ki nam predstavi kruto zgodbo iz njegovih naivnih mladih let.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime