Oboževalska modifikacija Gothica 2 doda 250 ur vsebine

Kaj bi se zgodilo, če bi vzeli enega najboljših RPG-jev vseh časov in ga naredili petkrat večjega? To je vprašanje, na katerega želijo odgovoriti razvijalci modifikacije oboževane igre Gothic 2 – Returning. Doda namreč več kot 300 kvestov, 100 NPC-jev in dovolj rezil, da bi z njimi lahko nahranili svetovno populacijo požiralcev mečev.

Modifikacija prihaja izpod rok majhne skupine ruskih ljubiteljev tega RPG-ja, ki so izdali različico 2.0 enega največjih neuradnih dodatkov vseh časov. Ob tem trdijo, da bodo novosti stare in nove oboževalce sedaj že starodavne igre zaposlile za dobrih 250 ur. Dodali so namreč več deset serij kvestov (in izboljšali že obstoječe) in predelali celoten zaključek igre. Obiščete lahko tudi osem novih lokacij, prav tako pa so bila prenovljena in povečana tudi stara okolja.

A to še ni vse. Po novem imate možnost tudi “nestandardnega načina” (naprimer kot nekromancer) in se pridružiti cehom, ki se jim prej ni bilo mogoče pridružiti (na primer templarji ali trgovci), kar pride s posebnimi sposobnostmi ter nalogami.

Seveda ne manjka tudi grafična posodobitev z izboljšanimi modeli in svežimi animacijami, ki je še kako potrebna, saj se kljub legendarnemu stažu grafična plat ni najbolje postarala.

A obstaja ena manjša težava. Celotni govor je v ruščini z angleškimi podnapisi in trenutno angleški vodič za instalacijo še ne obstaja, a je po besedah razvijalcev (skupno z angleškim let’s playem) že v izdelavi. Prav tako potrebujete tudi Gothic 2, a tega si verjetno lasti že vsak, ki je vrgel oči na modifikacijo.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime