Battlefront II: Za odklep heroja boste potrebovali okoli 40 ur

Čeprav Battlefront II uradno še ni izšel, se lahko lastniki storitve EA Access z njim že poigravajo. In tako je eden izmed njih na spletni strani Reddit objavil obsežen spis o svojih izkušnjah.

Zadeva je takšna: v Battlefront II z uspešnim igranjem odklepamo različne heroje, za katere potrebujemo igrino valuto, imenovane “credits”. Problem je, da slednje ne nabiramo glede na to, kako uspešno igramo, ampak koliko igramo.

Tako je Redditor, imenovan TheHotterPotato, skupaj spravil nekaj zanimivih statistik. Tipček je preigraval predvsem način, imenovan “Galatic Assault”, in iz tega skupaj spravil razpredelnico, v kateri lahko vidimo, koliko kreditov je odslužil z vsakim preigranim spopadom.

Tako je za vsako odigrano tekmo zaslužil povprečno 275 kreditov, slednjih pa je zaslužil vsako minuto povprečno 25.04.

V igri lahko odklepamo tudi tako imenovane “trooper crates”, bolj znane kot “lootboxe”. Ti vsebujejo razne dobrote, za odklep enega boste potrebovali 4000 kreditov. Kar, če pretvorimo v igralne minute, pomeni da bomo za enega pokurili skoraj tri ure igralnega časa.

Tu so še seveda heroji. Najcenejši, imenovan Iden, zahteva 20.000 denarne valute, najbolj zanimiva, Luke Skywalker ter Darth Vader, pa zahtevata vsak po 60.000 dinarčkov, kar bo zahtevalo kar 40 ur igralnega časa. Za pridobitev prav vseh herojev pa boste odigrali kar 170 ur igre Battlefront II. Seveda se lahko vsemu temu izognete z nakupom mikrotransakcij, kjer pa boste namesto preigranega časa primorani vložiti denar iz “taprave” denarnice. Kot da jim ni bilo 60 € za špil že dovolj …

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime