Pearl Abyss so pokazali mobilno verzijo igre Black Desert Online

Razvijalci igre Black Desert Online se širijo tudi v mobilne vode. Tokrat so nam postregli z novim napovednikom, ki ni dolg niti eno minuto, pokaže pa odličen akcijski boj iz zornega kota različnih klas, kot so Witch, Valkyrie, Warrior, Ranger in Berserker. Vse naštete klase lahko igramo tudi v Black Desert Online, ki je za osebne računalnike na voljo na uradni spletni strani za 9,99 €. Kaj več o samem mobilnem MMORPG-ju bo verjetno povedano na dogodku G-Star 2017, ki se bo začel 16. novembra in trajal vse do 19. novembra. Obiščete lahko tudi uradno spletno stran za mobilno različico igre. Seveda na njej vsaj zaenkrat ne boste dobili veliko informacij, saj je v korejščini.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Horizon Zero Dawn Complete Edition – čudovita zmes mehanskih dinozavrov in apokaliptične okolice

Ko so kakšno leto nazaj začele krožiti govorice o predelavi igre Horizon Zero Dawn za PC, so se te zdele tako nore...

Humble Bundle ponuja Ubisoftove igre po znižanih cenah

Danes se skoraj ne splača več kupovati iger ob izidu, saj v roku enega meseca dobimo naslov že za vsaj 25 %...

Logitech Pro X slušalke sedaj na voljo tudi v brezžični verziji

Sam sem se pred kratkim osvobodil skoraj vsega nadležnega kablovja pri svoji periferiji in povedati vam moram, da se nikoli nisem počutil...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!