Neverwinter Nights bo dobil izboljšano izdajo

Še en starejši in zelo popularen CRPG bo dobil novo, izboljšano izdajo, kot naznanili pri Beamdogu. Ti so naredili že kar nekaj takih izdaj, na primer igre, kot so Baldur’s gate, Planetscape: Torment in Icewind Dale. Na družabno omrežje Twitter so tudi zapisali, da nas danes čaka oddaja v živo na twitch.tv, kjer si bomo lahko ogledali in poslušali zadeve, povezane s prihajajočo igro.

Neverwinter Nights je eden najbolj cenjenih CRPG-jev vseh časov, vsebuje več kot 100 ur zabave, podpira t. i. “modding”, in še danes velja za enega najboljših.

Izboljšana izdaja bo vsebovala:

  • Izboljšan prikaz | Celoten UI bo izboljšan in prilagodljiv za nove resolucije 1080p in 4K.
  • Napredne grafične opcije | Izboljšana bo grafična podoba, v igro bosta dodana t. i. “pixel shadders” in “post-processing”, omogočila nam bosta bolj čist pogled, kontrast in globinsko ostrino.
  • Skupnost | Originalni razvijalci so se združili z igralci Neverwinter Nights in skupaj bodo naredili odlično igro.
  • Združljivost za nazaj | Delovali bodo stari t. i. “save games” in “modi”.

Neverwinter Nights: Enhanced edition bo mogoče dobiti v digitalni deluxe obliki, ki bo vsebovala tri premium mode iz originala.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Nintendo zaustavil proizvodnjo 3DS sistemov

Nintendo na trgu ročnih konzol v bistvu nikoli ni imel res prave konkurence. Sony se mu je poskušal postaviti po robu s...

Football Manager 2020 in Watch Dogs 2 popolnoma brezplačna na Epic Games trgovini

No, tole pa je lepo presenečenje. Teden nazaj smo se pritoževali, da je trgovina Epic Games svojo ponudbo brezplačnih...

NVIDIA v sekundi razprodala vso zalogo grafičnih kartic RTX 3080

Včeraj se je začela uradna prodaja RTX 3080 grafičnih kartic in igralci po celem svetu so potrpežljivo čakali, da se v spletnih...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!