PlayStation trgovina zavita v akcije črnega petka

Juhej, spet je prišel tisti čas v letu, ko bomo lahko napolnili svoje knjižice z igrami po udobni ceni. Denarnica vam bo hvaležna, če le ne pretiravate.

Kaj nam je letos skuhal Sony v svoji PlayStation trgovini? Precej zanimiva znižanja, in to kar za tiste igre, ki so pred kratkim izšle. Akcije so zaenkrat veljavne samo za PlayStation Plus naročnike, a že od jutri naj bi ti popusti veljali za vse.

Tako je Assassin’s Creed Origins znižan za 30 % na 48,99 €. Tu je še Grand Turismo Sport, ki je znižan kar za polovico, na 29,99 €, 40 % padec pa je zabeležila tudi FIFA 18 na 41,99 €. Tisti, ki bi radi Need for Speed seriji dali še eno priložnost, lahko najdete njen najnovejši del Payback za ceno 41,99 €, tisti, ki pa ob dirkanju radi zraven udarite še koga na gobec, lahko zasežete Grand Theft Auto V za 27,99 €.

Cena je rahlo padla tudi igri Call of Duty: WWII, in sicer za 15 %, na 59,49 €, od zanimivih pa lahko še izpostavimo Life is Strange: Before the Storm Deluxe Edition za 17,49 €, Uncharted: The Lost Legacy za 39,99 € ter Battlefield 1 za 29,99 €.

Vse popuste si lahko ogledate na sledeči povezavi, akcija pa bo trajala vse do 28. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime