Darkfall: New Dawn dobil nov napovednik

Že nekaj časa je v izdelavi peskovniški MMORPG, Darkfall: New Dawn, ki naj bi bil zelo podoben originalnemu delu. Kot potrdilo, da se projekt zaključuje in da bo kmalu pripravljen za vse najbolj “hardcore” igralce iz MMORPG žanra, so razvijalci pripravili popolnoma nov napovednik. Darkfall: New Dawn bo izdan 26. januarja 2018, mesto dogajanja pa bo v Evropi, če pa ste neučakani, pa lahko igrate še eno različico igre, in sicer Darkfall: Rise of Agon, kjer gre za zelo podobno zadevo, le da je locirana v Ameriki.

Lastnosti (no, vsaj tako pravijo razvijalci):

  • Doživite enega največjih peskovniških MMORPG-jev vseh časov. Plujte z ladjo in jahajte konja v tem ogromnem odprtem svetu.
  • Igrajte, tako kot želite, brez kakršnih omejitev.
  • Premagajte svoje nasprotnike v PvP načinu kot še nikoli prej.
  • Oblegajte mesta, postavljena s strani igralcev.
  • Sodelujte v ekonomiji, ki temelji zgolj na igralcih.
  • Doživite svet brez t. i. “instanced” vsebin.

Prednaročite Darkfall: New Dawn na uradni spletni strani že za 19,99 € in si zagotovite še 2 meseca mesečne naročnine.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!