Guild Wars 2 je izdal nov napovednik za Living World 4. sezono

Living World in sezona 4 sta tik pred vrati, 28. novembra pa bo prikazana prva epizoda, poznana kot Daybreak. Ta bo vsebovala novo raid krilo in nov t. i. “fractal”. Razvijalci so nam priskrbeli tudi nov napovednik za prihajajočo sezono in razodeli, da bo prikazano moč igrati samo, če si lastimo prejšnjo razširitev Path of Fire.

Guild Wars 2: Path of Fire dobite na uradni spletni strani že za 29,99 €, ta standardna izdaja vsebuje tudi že karakter 80. stopnje, ki vam bo zelo olajšal delo, če se želite takoj podati v dodatek. Seveda, lahko pa kupite tudi Deluxe izdajo za 54,99 € ali Ultimate izdajo za 79,99 €, vsaka od teh vam bo dodala še dodatne zadeve, ki vam bodo olajšale igranje. Priporočamo vam, da počakate z nakupom vsaj do petka, saj znajo te cene močno pasti zaradi razprodaj črnega petka.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!