Steam je dosegel 17 milijonov istočasnih uporabnikov

Steam dosega vrtoglave številke, trenutno ima 17 milijonov istočasnih uporabnikov, od tega jih kar 7 milijonov hkrati igra igre. K omenjenim stevilkam je zagotovo pripomogla jesenska razprodaja ter igra Player Unknown’s Battlegrounds, kjer se je številka istočasnih igralcev ustavila pri treh milijonih.  Zal se ne ve, koliko je vseh uporabnikov, saj tega podatka Valve več ne izda, so pa leta 2014 povedali, da ima 75 milijonov vseh uporabnikov, leta 2015 je imel Steam 125 milijonov uporabnikov, tako da se sedaj verjetno približuje številki 200 milijonov.

S takimi številkami Steam ostaja še vedno prva digitalna platforma na svetu, kjer lahko igramo, kupujemo video igre in ostale programe. Trenutno še vedno potekajo razprodaje, tako da če hočete dobiti svojo najljubšo igro po nižji ceni, je sedaj pravi čas.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!