Divinity Original Sin 2 je presegel 1 milijon prodanih kopij

Dejstvo, ali je Divinity: Original Sin 2 najboljši RPG vseh časov, je odvisno od posameznika do posameznika, kar pa nihče ne more zanikati, pa je, da je delo razvijalcev Larian Studios ogromen hit.

Številka milijon prodanih kopij velja za malo več kot dva meseca po izidu, ob tem pa seveda ne smemo pozabiti, da je bila igra precej časa na voljo tudi v zgodnjem dostopu. Glede na to, da gre za starošolski RPG, je število prodanih izvodov vsekakor izjemen uspeh, presenečenje pa ni niti, da si velika večina lastnikov igro lasti na platformi Steam – kar 921.000 oziroma več kot 90 %, medtem ko je GOG prispeval okoli 100.000 kopij.

Tudi število istočasnih igralcev ostaja okoli 10.000–14.000, kar Original Sin 2 uvrsti tudi med top 100 steam iger z največjim številom istočasnih igralcev.

Glede na ta uspeh vsekakor ni presenečenje, da bo igra prisotna tudi na marsikateri lestvici top iger leta, in to velja tudi za našo lestvico, ki bo objavljena konec decembra.

Vaša reakcija na članek?

Simon D.
Urednik strani in amaterski razvijalec iger, le redek naslov uspe uiti njegovemu sokoljemu očesu, vsaj dokler ne zaudarja že od daleč. Pa tudi takrat je le redkokatera stvar bolj zabavna od polnega kritiziranja precenjenega govna.

Sveže objave

HOPsi gaming računalnik – Test računalnika | Sveti se že, ali tudi dostavi?

Računalniki so v sodobnem svetu nepogrešljivi spremljevalci, pa najsi je v ospredju tvojega tipičnega dneva delo ali zabava. Čeravno sestava računalnika po...

Final Fantasy 16 uradno najavljen za PlayStation 5

Sony je na svoji konferenci za PlayStation 5 pošteno razveselil vse privržence Final Fantasy franšize. Ta je svoj zadnji glavni del, Final...

Five Nights At Freddy’s: Security Breach dobil prvi napovednik

Rad imam grozljivke, vendar pa nisem privrženec Five Nights At Freddy's iger. Razlog je preprost: ne maram tako imenovanih "jump scarov", ki...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!