Destiny 2: Curse of Osiris – Nov dražilnik je tukaj

Še nekaj dni nas loči do nove razširitve in razvijalci nas dražijo kolikor se le da. Tokrat so nam pokazali zelo kratek posnetek, ki nam na hitro prikaže nova orožja in oklepe, ki jih bomo lahko uporabljali v igri Destiny 2: Curse of Osiris. Poleg novega dražilnika nam je Bungie obljubil veliko izboljšav, ki nas čakajo s prihodom Preklestva Osiria. Obljubili je, da bo igra postala bolj “hardcore” za tiste igralce, ki jim v trenutni verziji špila manjka izziva.

Veseli december je že tukaj in darila prihajajo kot za šalo, prav tako nova razširitev Destiny 2: Curse of Osiris in sicer že 5. decembra za PC, Xbox One in PlayStation 4.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!