Mass Effect 2 & 3 dobila grafično posodobitev

Še preden vprašate, ne, to ni uradna posodobitev od razvijalca Bioware ampak skoncentriran trud večih modderjev, ki so združili moči in prenovili igri, ki za nekatere veljajo kot najboljši predstavnici RPG žanra.

Če imate dovolj preigravanja Mass Effect: Andromede oz. če vam je slednja pobrala vse živce, je morda čas da se vrnemo v preteklost. Uporabnik CreeperLava, ki se zadržuje na slavnem zbirališču moddderjev, Nexusu, je izdal skupek tekstur, ki prenovijo izgled iger Mass Effect 2 in tudi trojke. Dvojka je prejela 1200 novih tekstur, medtem ko jih je Mass Effect 3 dobil kar 2200. Teksture prenovijo izgled okolja, karakterje, orožja, galaktični zemljevid… Igri sta praktično popolnoma obnovljeni, hkrati pa je izgled dovolj podoben originalu, da novosti ne izstopajo preveč iz duha iger.

V spodnjem posnetku si lahko pogledate primerjavo originala z izboljšano verzijo. Razlike so močno opazne in bodo marsikoga potegnile nazaj v Mass Effect vesolje, čeprav jih je Andromeda nedolgo tega iz njega vrgla ven. Teksture za dvojko lahko poberete tule, za trojko pa na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime