The Division bo prejel ogromno posodobitev; čaka nas tudi brezplačni vikend

Ubisoft se je resno spravil v decembrsko praznovanje in poleg brezplačne igre, posodobitve za Assassin’s Creed Origins, bo nekaj ljubezni deležna tudi igra The Division.

Se spomnite Divizije? Ta tretjeosebna streljačina je njega dni bila napovedana kot resna konkurenca Bungijevi igri Destiny. Žal so jo ob izidu pestile porodniške težave kot so težave s strežniki ter manjek prave vsebine ob dosegu maksimalne stopnje.

Razvijalci so skozi leta na igri pridno delali, jo polirali in današnji The Division je precej drugačna in bolj izpopolnjena igra kot v izvirni verziji. Sedaj bo izdan še popravek 1.8, ki naj bi bila največja brezplačna posodobitev za igro do sedaj. Čaka nas popolno novo bojišče imenovano West Side Pier, poleg drugih izboljšav pa bomo prejeli nov prostor za druženje, ki bo imenovano Camp Clinton.

Za češnjico na vrhu bo The Division med 7. in 10. decembrom popolnoma brezplačna za preizkus. To pomeni, da bo moč preizkusiti tako osnovno igro, kot vse do sedaj izdane razširitve in sicer za konzoli Xbox One in PlayStation 4, seveda pa bodo tega deležni tudi lastniki PC-jev.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime