Lord of the Rings bo dobil svojo igro s kartami

Prihaja nova Lord of the Rings igra s strani Asmodee Digital in Fantasy Flight Interactive. The Lord of the Rings: The Card Game bo podobna današnjim igram kot je recimo Heartstone. Tako si bomo naredili svoj kupček, s katerim bomo premagovali Sauron-ove zlobne sile in ostalo golazen iz tega fantazijskega sveta, boriti pa se bo moč tudi proti drugim igralcem. Vsak igralec bo vodil svojo skupino junakov skozi različne naloge, ki bodo testirale njegove sposobnosti taktiziranja, vodenja, zgodbe in duha.

The Lord of the Rings: The Card Game bo izšla enkrat v letu 2018 za PC in kasneje verjetno tudi za mobilne naprave. Prvo bo izšla na platformi Steam v zgodnjem dostopu, kupiti pa bo moč tudi  tri različne ustanoviteljske pakete.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!