PlayerUnknown’s Battlegrounds pridobil pomembno posodobitev glede ženske “anatomije”

Igralci popularne večigralske igre PUBG, so pretekli vikend na tesnih strežnikih lahko opazili novost, ki je ni pričakoval praktično nihče.

Namreč pri ustvarjanju ženskega karakterja se je pojavila nova podrobnost, ki jo je sprva težko opaziti a nadobudneži so pozorni na vsako malenkost. Tako je, govora je o kameljem prstu oz. po angleško bolj znani “camel toe”, ki je v PlayerUnknown’s Battlegrounds  dodal stopnjo podrobnosti, ki je v bistvu ni nihče specifično zahteval.

Zakaj se je dotična sprememba zgodila sedaj, ko je igra tik pred uradnim izidom? Očitno je razvijalec to storil povsem nenamerno, saj je uporabil model od zunanjega sodelavca, ki ga ni nihče v ekipi spreminjal že dve leti. Bluhole Studio se je na Twitterju uradno opravičil in se zavzel, da bodo zadevo čimprej popravili.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!