Bo Counter Strike: Global Offensive dobil svoj Battle Royal način?

Battle Royal način igranja je trenutno najbolj popularna reč v igričarskih krogih in igre kot so PUBG, H1Z1 ter Fortnite doživljajo rekordno število istočasnih igralcev.

Nekdaj najbolj popularna streljačina, Couter Strike: Global Offensive si očitno želi prilastiti košček te potice zato je nedavno izšla govorica, da zna tudi ta Valvova mojstrovina dobiti povsem svoj Battle Royal način.

Neuradna Valve stran, Valve News Network je pod drobnogled vzela vse posodobitve za igro CS: GO, ki segajo vse do maja 2016. Opazili so, da se v datotekah nahaja kar nekaj stvari, ki so značilne za Battle Royal žanr a se še niso pojavile v igri.  Zadeve kot so loki, pretepanje s pestmi ter MK2 granate pašejo v bolj odprte svetove iger kot so Player’s Unknown Battlegrounds kar bi znalo napovedovati novo smer v katero se zna razviti Global Offensive.

Problem je seveda v motorčku Source, ki nekako ni ravno namenjen odprtim svetovom. Bo Valve morda kmalu presenetil vse in v CS: GO vdihnil novo svežino? Ne preostane nam drugega kot čakanje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime