Ubisoft podarja 3 igre!

Ubisoft se je tokrat odločil, da v predprazničnim obdobjem podarijo tri igre, ki bodo ljubiteljem krajšale hladne zimske večere. Žal ne gre za nove igre, saj so naslovi identični tistim, ki so jih delili v začetku decembra. Vseeno popravni izpit za vse, ki ste priliko takrat izpustili iz rok. Pridobiti jih bo mogoče do 23. decembra.

Tokrat podarjajo:

-Assassin’s Creed Black Flag

Leto je 1715 in pirati so si na Karibih ustvarili svojo republiko brez zakonov, ter vladali na kopnem in po morjih. V ta svet prijadrate vi. Vihrav, uporniški pirat po imenu Edward Kenway. Vaša spretnost z mečem in zaničevanje oblasti, sta vam prislužila spoštovanje pri legendah kot je Črnobradec, a žal pahnila v starodavni spor, ki grozi uničiti vse kar so si zgradili pirati.

-World in Conflict (Complete Edition)

Sovjeti uspejo pred Seattle pretihotapiti dobršen del svoje armade in pohrustajo Jenkije za zajtrk. Če se jih je pred zlobnimi komunisti večina podelala v hlače, to zate ne velja. Skozi 14 peskovniških misij boš rdečo nadlego neutrudno potiskal proti obali in si ob tem prepeval Star Spangled Banner…

-Watch Dogs

Težko pričakovana, a bolj medlo sprejeta igra, ki se je skušala spopasti s serijo GTA. Solidna mešanica, ki te postavi v vlogo zateženega kodo-pisca, ki mu uporaba kroglo-strelov ni tuja.

Igre najdete na tem naslovu, za pridobitev pa potrebujete Uplay račun.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime