Ubisoft se je tokrat odločil, da v predprazničnim obdobjem podarijo tri igre, ki bodo ljubiteljem krajšale hladne zimske večere. Žal ne gre za nove igre, saj so naslovi identični tistim, ki so jih delili v začetku decembra. Vseeno popravni izpit za vse, ki ste priliko takrat izpustili iz rok. Pridobiti jih bo mogoče do 23. decembra.

Tokrat podarjajo:

-Assassin’s Creed Black Flag

Leto je 1715 in pirati so si na Karibih ustvarili svojo republiko brez zakonov, ter vladali na kopnem in po morjih. V ta svet prijadrate vi. Vihrav, uporniški pirat po imenu Edward Kenway. Vaša spretnost z mečem in zaničevanje oblasti, sta vam prislužila spoštovanje pri legendah kot je Črnobradec, a žal pahnila v starodavni spor, ki grozi uničiti vse kar so si zgradili pirati.

-World in Conflict (Complete Edition)

Oglašujte na naših portalih, več info.

Sovjeti uspejo pred Seattle pretihotapiti dobršen del svoje armade in pohrustajo Jenkije za zajtrk. Če se jih je pred zlobnimi komunisti večina podelala v hlače, to zate ne velja. Skozi 14 peskovniških misij boš rdečo nadlego neutrudno potiskal proti obali in si ob tem prepeval Star Spangled Banner…

-Watch Dogs

Težko pričakovana, a bolj medlo sprejeta igra, ki se je skušala spopasti s serijo GTA. Solidna mešanica, ki te postavi v vlogo zateženega kodo-pisca, ki mu uporaba kroglo-strelov ni tuja.

Igre najdete na tem naslovu, za pridobitev pa potrebujete Uplay račun.

Oglašujte na naših portalih, več info.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime