The Witcher 3: Wild Hunt bo dobil novo posodobitev za Xbox One X

En najboljših RPG-jev vseh časov bo dobil novo posodobitev za konzolo Xbox One X. Najnovejša Microsoft-ova konzola je zelo zmogljiva in prav zato so razvijalci CD Projekt RED pripravili kar nekaj izboljšav, kjer najbolj izstopata dva različna načina in sicer 4K in način zmogljivosti oz. “performance mode”.

V opciji 4K bo seveda igro mogoče videti v 4K ločljivosti s 30 sličicami na sekundo, poleg tega bojo še izboljšane teksture, sence in t.i. “ambient occlusion”.

Način zmogljivosti bo prinesel pa nekaj zelo zanimivih zadev in sicer to, da naj bi The Witcher 3: Wild Hunt končno deloval gladko na 1080p s 60 sličicami na sekundo. Poleg tega pa bo ta posodobitev prinesla še HDR in t.i. “dynamic resolution scaling”

Razvijalci niso pozabili tudi na lastnike konzole PlayStation 4 Pro, kateri bodo dobili HDR posodobitev.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!