Anketa: Fortnite vs PUBG

V zadnjih dveh mesecih se starejša generacija pogovarja o Bitcoinih in kriptovalutah, mlajša pa predvsem o igri PUBG – PlayerUnknown’s Battlegrounds in Fortnite. Nov žanr, ki sliši na ime Battle Royale, je dosegel pravi uspeh in v 2018 definitivno pričakujemo poplavo novih iger na temo omenjenega igralnega načina.

Tudi pri Gaming.si ne počivamo in verjamemo, da bodo v letu 2018 v esport vstopile nove igre saj so, roko na srce, Counter Strike, League of Legends, Hearthstone in ostale trenutno popularne esport igre že premlete in vsi iščemo malce drugačno zabavo. Pripravili smo zelo kratko anketo, kjer bomo prejeli ključne informacije o popularnosti iger PUBG in Fortnite v Sloveniji, na podlagi ankete in prihodnjih posodobitev pri posameznem naslovu pa bomo s partnerji pripravili posebne dogodke.

Delite anketo s prijatelji in soigralci ter omogočite posebne aktivnosti svoje priljubljene igre tudi v Sloveniji.

[poll id=”3″]

 

Klikni me za več novic o PUBG Klikni me za več novic o Fortnite | Pridružite se razpravi na Discordu (klikni me).

PUBG skupina na Facebooku (klikni me) | PUBG Facebook like page (klikni me) |  Fortnite Facebook skupina (klikni me)

Vaša reakcija na članek?

tadejm
-----

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

3 KOMENTARJI

  1. Najbolj me mot to da je PUBG namenjen samo igralcem PC naprav in konzol XboxOne. PS4 se je izkazal za poleg PC naprav, najbolj igrana konzola. Fortnite pa je namenjen vsem, je zastonj (sicer samo multiplayer, v singleplayer za plačati, pa dobivas denarne nagrade v valuti, ki jo lahko porabiš za emote in skine v multiplayer modu) in ima singleplayer kampanjo in multiplayer igre, čeprav nima vozil. Ekipa, ki izdeluje Fortnite pa vsak teden poskrbi za nove stvari oz. dodatke igri, naj bojo to nova orožja ali novi game-modi.

    • Nisem prepričan, ampak sklepam, da ne, kot je to navadno stvar z takšnimi igrami. Bo pa šla Fortnite co-op verzija enkrat letos v F2P model, tako da se splača počakat. Battle Royal pa je že tako ali tako zastonj.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!