Dark Age of Camelot dobiva nov brezplačni način imenovan Endless Conquest

Verjetno vas je ob tej novici večina presenečenih, da ta starodavni MMO sploh še živi! Nihče vam ne bi zameril, saj Dark Age of Camelot šteje že častitljivih 16 let in je preživel tudi propad prvotnega razvijalca Mythic Entertainmenta. Leta 2014 so razvojne vajeti prevzeli v studiu Broadsword Online Games, ki so za špil napovedali svetlo prihodnost v letu 2018.

Tako so sedaj naznanili prihod zastonjskega načina za preigravanje Dark Age of Camelot, ki nosi ime Endless Conquest. To vam bo omogočilo preigravanje igre do stopnje 50, sodelovanje v boju med strežniki RvR, prislužiti pa si bo moč tudi “Champion” ter “Master” stopnje. Omejeni boste samo pri izboru karakterja ter pri številu le teh, ki jih imate lahko naenkrat na enem računu. Tu bodo še omejitve pri trgovanju ter nabiranju izkušenj a vseeno bo tista glavna vsebina igre brezplačna. To vključuje tudi vse razširitve, ki so do sedaj izšle za igro, zadnja od teh pa je doletela igro davnega 2006.

Dark Age of Camelot: Endless Conquest bo potrebno počakati še kar nekaj časa saj je izid napovedan za jesen 2018, na voljo pa bo samo za nove račune v igri.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime