Najboljše razširitve iger v letu 2017

Leto 2017 se je od nas poslovilo, prihaja pa novo leto, ki v svet videoiger prinaša nove poslastice. V letu 2017 smo tako bili priča izidom velikih in zelo pričakovanih naslovov, ki so poskrbeli za ure in ure igričarskih užitkov.
Razvijalci pa vsako leto izdajo tudi večje število razširitev (DLC-jev) za že obstoječe igre, saj je razvoj DLC-ja za razvijalca finančno in časovno bistveno ugodnejši, kot pa razvoj popolnoma nove igre. Ta tako ostane med igralci priljubljena dlje časa, saj so z ekspanzijo v njo dodane nove možnosti in izzivi za igralce.

Letos smo se zato odločili, da pozornost posvetimo tudi razširitvam za igre in tako izdelamo lestvico 6 najboljših dodatkov v letošnjem letu. V komentarju pa lahko podate tudi svoje mnenje glede omenjenih razširitev ali pa nam sporočite svoje najljubše razširitve v tem letu.

 

6.  The Sims 4 Cats & Dogs

Cats & Dogs razširitev je v osnovno igro The Sims 4 dodala piko na i, saj je igralcem omogočila, da si v virtualnem življenju ustvarijo žival – mačko ali psa čisto po svojem okusu, ki nato karakterja spremlja na vsakem koraku in mu omogoči ogromno novih interakcij s to ljubko živalco. Na svoj račun so prišli tudi igralci, ki si v igri želijo karierno pot v vlogi veterinarja. Lepa in srčkana razširitev, ki pa ima malo manj prijetno ceno.

 

5.  Farming Simulator 17 – Platinum Expansion

Platinum Expansion je najbolj igrano simulacijo kmetovanja razširil s čudovito oblikovanim južnoameriškim okoljem in možnostjo gojenja novega pridelka, sladkornega trsa. V igro pa se je pripeljajo tudi cel kup nove kmetijske mašinerije znanih proizvajalcev.

 

4.  Euro Truck Simulator 2 – Italia

Čeprav je Euro Truck Simulator 2 simulacijska igra, izdana že leta 2013, njen razvijalec, SCS Software, še vedno skrbi, da je deležna rednih posodobitev in razširitev, ki poskrbijo, da se igralci vedno znova vračajo k tej igri. Tako je tudi z eno izmed letos izdanih razširitev, ki nosi naslov Italia. Ta osnovno igralno mapo razširi še čez celotno Italijo, kar igralcem omogoči, da se svojimi tovornjaki lahko odpravijo skozi čudovito in zelo dodelano sredozemsko okolje in raziščejo več italijanskih mest.

 

3.  XCOM 2: War of the Chosen

War of the Chosen razširitev je v priljubljeno znanstveno fantastično strategijo XCOM 2 dodala celo paleto novosti, kot bi šlo za popolnoma novo igro. Igralci so se razveselili novih herojev in sovražnikov, prav tako pa so v igro bila dodana nova okolja, misije in igralni izzivi.

 

2.  Ragnarok – ARK Expansion Map

Ragnarok je brezplačna razširitev za preživetveno akcijsko avanturo z zvermi in bitji vseh vrst. To je seveda ARK: Survival Evolved, DLC pa igri doda novo igralno območje ter osupljive nove ekosisteme z različnimi zvermi, ki prežijo na igralce.

 

1.  The Elder Scrolls Online – Morrowind

MMORPG igra The Elder Scrolls Online je v letu 2017 imela v povprečju kar milijon aktivnih mesečnih igralcev. Po izdani ekspanziji Morrowind pa po vsej verjetnosti še kakšnega več. Ta je z razširitvijo igralne mape (dodala je novo veliko območje imenovano Vvardenfell), novimi naselji in karakterji ter zgodbami (t. i. quests), igralcem ponudila še ure in ure užitkov ob igranju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime