Fallout 4: New Vegas – mod, ki prenese New Vegas v motorček od Fallout 4

Morda vam je ob prvem pogledu naslova po žilah hitreje zaplapolala kri ob misli, da se je Bethesda končno spametovala in najavila nadaljevanje igre Fallout: New Vegas. Žal vas moramo razočarati, saj je tule govora samo o modifikaciji. In ja, vemo, vemo, da ogromna količina teh projektov nikoli ni dokončanih saj si zastavijo preprosto preveč.

A vseeno je tale modifikacija precej impresivna in po prikazanem si lahko pustimo vsaj sanjati. Fallout 4: New Vegas naj bi v končni obliki vseboval vse naloge, štorijo in vsebino iz originalne igre, ki jo je ustvaril priznani RPG razvijalec Obsidian. Seveda se lahko veselimo močno izboljšane podobe ter fizičnega motorčka in morda, samo morda bo sedaj “The Strip” vseboval več ljudi in se mesto počutilo kot prava New Vegas metropola.

Projekt ima še dolgo pot pred sabo a videti je da so nekateri temeljni sistemi že položeni in morda se lahko enkrat kmalu veselimo vsaj demo verzije. Do takrat pa uživajte v spodnjem igralnem posnetku!

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!