Varnostni popravek za Intel procesorje zna zmanjšati njihovo zmogljivost

No, 2018 se je začelo precej slabo za pristaše Intelovih izdelkov saj so pred kratkim odkrili veliko varnostno luknjo v svojih procesorjih.

Gre se za temeljno napako v Intelovih procesorjih in njihov varnostni popravek bi lahko zmanjšal njihovo zmogljivost do celo 30%. Microsoft naj bi kmalu izdal sledeči popravek v svoji posodobitvi Oken in zgodnja testiranja ne kažejo dobrih novic za pristaše modrega tabora. Popravek bo moral prepisati “kernel” tako v Windows kot v Linux sistemih, kar pa je še hujše je, da je napaka prisotna v vseh Intel procesorjih, ki so bili proizvedeni v zadnjih desetih letih.

AMD uporabniki se lahko po dolgem času oddahnejo, saj napaka naj ne bi bila prisotna v njihovih izdelkih, saj naj bi njihovi procesorji v tem aspektu delovali na povsem drug način in zato ni strahu za reproduciranje iste težave.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!