Overwatch in pričakovanja v letu 2018

Zemlja je naredila krog okoli sonca in podjetje Blizzard je že naredilo nov video posnetek za njihovo zelo popularno igro Overwatch. V posnetku Jeff Kaplan govori kaj vse lahko pričakujemo novega v letošnjem letu. Napovedal je nove mape, specifično je omenil mapo Blizzard World , ki naj bi izšla kmalu™ vsebovala pa naj bi ogromno “velikonočnih jajčk” iz ostalih Blizzard iger. Poleg tega leto 2018 obeta nove junake, eden izmed njih pa je Hero 27, ki je trenutno  v internem testiranju. Za zaključek videa je Kaplan še dodal, da prihaja v Overwatch ogromno nove vsebine, a vsega pač ne sme razodeti prezgodaj.

Trenutno lahko kupite Overwatch za PC po znižani ceni kar znaša 29,99€  za Game of the Year izdajo in 19,99€ za standardno izdajo. Uporabniki PlayStation 4 trenutno bodo morali odšteti 29,99€, prav tako ta cena velja za Xbox One uporabnike.

Za bolj podrobne informacije si lahko ogledate posnetek spodaj.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime