Rocket League je dosegel 40 milijonov igralcev

Psyonix so naznanili, da je njihova zelo popularna igra Rocket League presegla 40 milijonov igralcev. Rocket League je večigralska igra, kjer lahko izbiramo različna vozila, jim dodajamo različne modifikacije in z njimi igramo nogomet, če vam pa druženje z drugimi ni po godu pa špil vsebuje tudi enoigralski način.Seveda jo je možno igrati tudi na najnovejših konzolah Xbox One, PlayStation 4 in Nintendo Switch. Poleg tega je Rocket League ena redkih iger, ki vsebuje t.i. “cross-platform” med Xbox One in PlayStation 4.

Trenutno je znižana na platformi Steam iz 19,99€ na 11,99€,  isto velja za PlayStation trgovino in Xbox trgovino, tako da če si jo želite, je sedaj pravi čas za nakup.

 

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!