Monster Hunter: World z novim napovednikom

Japonski razvijalec Capcom, ki izdeluje precej pričakovano igro Monster Hunter: World, je tokrat izdal nov napovednik. Ta prikazuje prvo vsebino, ki bo izšla po uradnem izidu igre in se imenuje Elder Dragons. Njihov direktor je še povedal, da imajo v načrtu izdati še več takih manjših in tudi večjih posodobitev popolnoma brezplačno, kar je v današnjih časih redkost.

Monster Hunter: World je igra v kateri se borimo proti velikanskim pošastim, ki s svojo velikostjo zatresejo hlače še tako prefriganemu igralcu. Kot lovec, bo naša naloga pobiti čim več teh monstrumov v različnih okoljih, njihova smrt pa nam bo prinesla različne materiale, s katerimi si bomo naredili nova boljša orožja in oklepe. Igra bo izšla 26. januarja 2018 za Xbox One in PlayStation 4, PC-jaši pa se boste morali počakati do jeseni. Kupite jo lahko na uradni spletni strani.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!