Nvidia naznanila 65-inčni, 120Hz 4k zaslon

Na tehnološkem sejmu CES 2018 je grafični gigant Nvidia oznanil svoj nov projekt, ki prihaja v obliki ogromnega zaslona. Ta bo meril impresivnih 65-palcev, ločljivost bo v 4k, vseboval bo še HDR podporo in kar 120hz hitrost osveževanja. Ne bo umanjkal tudi dobro znani G-Sync, kar bo samo še izboljšalo uporabniško izkušnjo. A zaslon ne bo namenjen samo igričarstvu, saj bo tule podpora za 24 in 25 sličic na sekundo, kar je kot naročeno za filmske navdušence. Ta nov BFGD oz. “Big Format Gaming Display” zaslon bo imel integrirano pretočno konzolo Nvidia Shield, kar nam bo omogočalo igranje številne pretočne vsebine.

Nvidia bo imela te BFGD zaslone na voljo za preizkus na CES 2018, zaenkrat pa še ni napovedanega datuma, ko se bo zadeva pojavila tudi v fizičnih trgovinah. Ko se bo, pazite na cenovno nalepko, ki bo zagotovo astronomska.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime