Prvi igralni napovednik za Total War: Thrones of Britannia

Oboževalci zgodovinske serije iger Total War so bili v zadnji letih nekoliko razdeljeni, saj je ta nekdaj striktno historična vrsta iger zašla v bolj fantazijske vode Warhammer-ja. A razvijalec na svoje zveste pristaše ni pozabil in jim je nedolgo tega poklonil nov DLC za Total War: Rome II, sedaj pa jih dražijo z novim igralnim napovednikom za Total War: Thrones of Britannia.

To bo povsem samosvoj odvrtek v seriji, kjer bomo lahko igrali z eno od desetih frakcij. Na voljo nam bodo Anglosaksonci, Galski klani, Valižanska plemena ali pa krvoločni Vikingi, ki bodo iskali novo ozemlje za naselitev.

Počeli bomo lahko vse, česar smo v Total War igrah navajeni; torej se bojevali, sklepali zavezništva, razpošiljali morilce širom mape ter poskušali zavzeti svet. Razvijalec Creative Assembly se hvali, da naj bi v Thrones of Brittania uzrli najbolj podrobno mapo do sedaj, kar je pogumna napoved. Če bo ta držala, bomo izvedeli enkrat letos, saj čisto točnega datuma še nismo dobili.

Do takrat vas lahko veseli spodnji napovednik, ki se osredotoča na Bitko v Edingtonu, kjer se je Alfred Veliki zapostavil Vikingom.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime