Metal Gear Survive – novi igralni napovednik

Spletna stran IGN ter založnik Konami sta prikazala povsem nov igralni napovednik, ki pokaže podrobnosti iz najnovejšega naslova iz Metal Gear serije.

Ste pogrešali preživetvene elemente in vam zmanjkuje iger, kjer bi nabirali surovine ter se borili proti elementom narave? Prav v to smer cilja Metal Gear Survive, čigar “zgodba” se bo pričela prav iz konca prejšnjega dela, Metal Gear Ground Zeroes. Našega junačka bo posrkala črvina in ga izpljunila na drugi strani, kjer prevladuje biološka katastrofa. Potrebno bo graditi baze, kovačiti in se seveda boriti proti zombijem, kar so vse klasični elementi preživetvenih iger. Naša naloga bo preživeti vse te sovražne sile in spet najti pot domov, kar pa seveda ne bo mačji kašelj, še posebej če vsemu prej naštetemu, dodamo še dodatne naloge za preživetje kot sta skrb za hrano in vodo.

Metal Gear Survive ne bomo čakali predolgo, saj špil izide že 22. februarja 2018 za PC, Xbox One ter PlayStation 4.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!