PlayerUnknown’s Battlegrounds postal najbolje prodajana PC igra

Vemo, da vam neprestano že utrujamo s prodajnimi številkami, ki jih dosega popularna “Battle Royal” igra PlayerUnknown’s Battlegrounds, oz med brati bolje poznan kot PUBG.

A tale dosežek je prav nekaj posebnega. Namreč dolgo, dolgo je veljal Minecraft kot najbolje prodajana igra na PC platformi… Vse do danes, ko je PUBG podrl še to (zadnjo?) oviro. Spletna stran SteamSpy je namreč prikazala zanimive številke, kjer je razvidno, da se je PlayerUnknown’s Battlegrounds prodal sedaj v 27,8 milijonih izvodih. Avtorji strani priznavajo, da podatki niso morda čisto točni in da zna priti do odstopanja v približno 160.000 kopijah igre. A tudi če to številko odštejemo, pristanemo na cifri 27.640.000.

Minecraftove uradne številke kažejo, da se je ta graditeljska igra do sedaj ustavila pri 27.598.163 enotah, kar pomeni, da je PUBG postal najbolje prodajana igra v zgodovini PC igričarstva. Čeprav špil ni vsem ravno všeč in ima tako na Metacriticu kot na Steamu mešane vtise s strani uporabnikov, mimo te številke preprosto ne more nihče.

Čestitke Razvijalcu Bluehole in upamo, da bo igra skozi svoj obstoj pridobila še močno na vsebini.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime