Project Linda – Razerjev poskus združitve telefona in prenosnika

Razer je na letošnjem CES sejmu prikazal zanimiv prototip, ki je zaenkrat znan kot pod imenom Project Linda.

Zadeva je nekakšen hibrid telefona in prenosnika, ki izgleda presneto zanimivo. Latop, ki je oblečen v aluminij in, ki meri v debelino 15mm, tehta pa samo 1,25kg, deluje kot nekakšna postaja za Razer telefon. Tega namestimo tam, kjer ponavadi počiva sledilna ploščica in zadeva je pripravljena za uporabo. Prenosnik vsebuje samo 200GB shrambe, vse ostalo poganja telefon, ki ga sestavlja Qualcomm Snapdragon 835 procesor, drži pa še 8GB spomina.

Tako prenosnik, kot Razer telefon vsebujeta zaslon, ki teče pri 120Hz osveževalni sekvenci, prvi pa vsebuje še avdio vhod, 720p kamero ter USB-A ter USB-C vtičnike.

Project Linda je hudo zanimiva zadeva a vprašljivo je, kako bo s samim igričarstvom. Ker glavno nalogo izpolnjuje telefon, ki ga poganja Android sistem, lahko pozabite na PC užitke, medtem ko je Android knjižica iger bolj plitva in ne vsebuje kvalitetnih naslovov, ki nam jih ponujata denimo Steam ali GoG.

Zaenkrat je Lynda samo koncept in če bo zadeva postala realnost, bo pokazal čas.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!