Sea of Thieves: zaprta beta se bo začela 24. januarja

Microsoft-ova igra Sea of Thieves je vsak dan bližje uradnem izidu, tokrat so nam razvijalci postregli z napovedjo zaprte bete, katera se bo začela 24. januarja in bo trajala vse do 29. januarja. Vsi tisti, ki ste se prijavili na testiranje igre pred 1. decembrom, imate veliko možnosti, da boste lahko na temu testiranju izbrani, seveda pa če boste igro prednaročili, se bo ta možnost še povečala.

Sea of Thieves bo ekskluzivna igra za konzolo Xbox One, izšla pa bo 20. marca. Razvijalci so poskrbeli tudi za igričarje na osebnih računalnikih in prihajajočo beta različico bo moč igrati tudi na Windows 10. Če vam všeč odprt svet poln piratov, zanimivih okolic za raziskovanje in bitke na morju, bo Sea of Thieves prava izbira za vas.

Igro lahko prednaročite tukaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

7 KOMENTARJI

  1. Zanima me kdaj bo v Sloveniji na razpolago igra za nakup. Namrec mi v Microsoft Shop-u kaze, da igra ni na voljo. Ce pa grem pod Nemski jezik, pa je na razpolago vendar je ne morem kupiti ker mora biti nemski naslov. Ima kdo kaksen tip ali pomoc?

    Hvala v naprej.

    Marcel

    • Pozdravljen Marcel,

      Sto odstoten sem, da jo bo moč kupiti na dan izida (20. 3. 2018) v Microsoft trgovini kot tudi v kakšni drugi fizični trgovini. Zgleda pa da se je v Sloveniji žal ne da prednaročit, vsaj ne iz uradne Microsoft trgovine. Sicer za Xbox One sem zasledil, izdelke na Nemškemu Amazonu, za PC ni pa še nič, bo pa verjetno se znalo kaj pokazati v bljižni prihodnosti. Sem pa sam dobil na http://www.cdkeys.com nekaj kar bi vas mogoče lahko zanimalo in mogoče rešilo vaš problem. Stran je v redu, saj sem tudi sam iz nje že nakupoval igre.

      povezava:
      https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/sea-of-thieves-xbox-one

      Lep pozdrav,

      Dominik Čebron

  2. Pozdravljeni,

    igre ne pričakujte v Sloveniji, odgovor Microsofta je, da konzola Xbox pri nas ni uradno podprta (??). Prav tako pa sem na forumu SoT našla seznam držav, kjer bo igra na voljo in Slovenije ni med njimi..
    Se pa vedno najde pot naokoli .. zaenkrat igra zgleda super 😉

    Lp,
    Katja

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime