Twitch streamer Tyler1 postavil nov rekord v gledanosti

Eden najbolj popularnih “streamerjev” igre League of Legends z imenom Tyler1, je 8. januarja postavil čisto poseben rekord v gledanosti. Možakar, ki je sicer slovel po svojem toksičnem obnašanju, je bil končno “bannan” iz igre s strani razvijalca Riot in sicer poleti 2016. Ban je bil za nedoločen čas a skupnost je tipčka tako pogrešala, da se je kmalu širom spleta razširila kampanja “free Tyler1”. Ta je bila očitno dovolj uspešna, da je Riot končno klecnil pod pritiskom in omogočil Tyler-ju vrnitev v igro.

Popularni igralec je 8. januarja spet zaštartal igro ter prenos in kar je sledilo, je presenetilo tudi samo platformo Twitch. Tyler je postavil absolutni rekord v gledanosti, ki jo je poprej držal še en League of Legends igralec, Faker, iz ekipe SK Telecom 1. Tega je davno tega gledalo naenkrat 245,000 gledalcev medtem ko je gledanost Tyler-ja v samo 20 minutah splezala preko številke 300,000, na vrhuncu gledanosti pa cifra kazala preko 400,000 gledalcev.

Številka je tako ogromna, da so se Twitchu dejansko med tem navalom zrušili strežniki. Čeprav ne priznavajo, da so serverji klecnili prav zaradi tega dogodka, je zelo možno, da je ta huronska obiskanost samo enega “streamerja” odgovorna za ta kolaps.

Kaj pa Tyler1 in njegovo novo obnašanje? Dejansko je bil bolj prijazen do soigralcev, jim pomagal pri napakah in se na splošno obnašal, kot da je iz izkušnje odnesel nekaj pametnega. Njegov kanal si lahko ogledate tule, samo pazite, da ubogemu Twitchu zopet ne zrušite strežnikov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime