World of Warcraft oboževalec posodobil zemljevid za Battle For Azeroth

World of Warcraft se počasi pripravlja za absorpcijo svoje naslednje razširitve, ki bo nosila ime Battle For Azeroth. Ta bo imela kar precej težavno nalogo, saj bo morala nadgraditi svojega predhodnika, Legion, ki je bil toplo sprejet tako pri kritikih, kot pri samih igralcih.

A en vročični oboževalec se je med čakanjem zaposlil na malce drugačen način. Zbral je vse do sedaj izdane informacije o dodatku, jih sparil z podatki pridobljenimi iz napovednikov ter zakulisja in na svojo roko posodobil svetovni zemljevid. Tako je začrtal, kje točno naj bi se ekspanzija dogajala in čeprav spremembe niso ravno dramatične, je morje med Kalimdorjem in Eastern Kingdoms čedalje bolj zasedeno. Vsekakor je nov zemljevid močno drugačen od osnovne, “vanille” verzije in če vam prenova morda ne ustreza, se lahko veselite “Legacy” strežnikov, ki naj bi izšli konec leta.

Battle For Azeroth še nima trdno zakoličenega datuma izida, a naj bi izšel enkrat letos.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!