Napovedan Dark Souls Remastered

Bile so govorice, bila so šušljanja, a sedaj je zadeva postala tudi uradna: Dark Souls bo prejel predelavo.

Seveda je tule govora o prvem delu, ki po mnenju mnogih velja za najboljši del v seriji. Čaka nas prenovljena grafična podoba, kjer naj bi bil igrin sistem “osvetlitve” baziran na Dark Souls 3, same teksture pa naj bi močno pridobile na svoji resoluciji. Špil naj bi prav tako podpiral do 6 sodelujočih v večigralskem preigravanju. A morda največje presenečenje so same platforme izida saj bo Dark Souls Remastered izšel celo za konzolo Nintendo Switch! Igranje težavne a poštene RPG igre na prenosni napravi bo kmalu postala resničnost.

Igra je sprva izšla leta 2011 in tako PC verzija kot konzolne inačice so šepale predvsem na tehnični strani kot so slaba optimiziranost ter katastrofalna podpora miški ter tipkovnici. Upamo, da se razvijalci ne osredotočijo samo na grafiko in popravijo tudi prej omenjene težave, morda pa zraven dodajo še nekaj nove vsebine kot so nova območja ali pa vsaj kakega novega, impresivnega šefa.

Dark Souls Remastered ne bomo čakali dolgo, saj igra izide že maja 2018, spodaj pa si lahko ogledamo vzdušni napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime