PUBG igralci zahtevajo regijski zaklep Kitajske zaradi goljufanja

Začelo se je dokaj nedolžno. Razvijalec huronsko popularne večigralske igre Player Unknown’s Battlegrounds je izdal uradno opravičilo zaradi napake pri distribuciji valute BP v decembru. Napaka se je pripetila med vzdrževanjem in očitno niso vsi igralci prejeli valute, katero so tudi plačali. Razvijalec je sporočil, da naj nihče ne skrbi in da bodo vsi dobili povrnjeno, če samo v igri kliknejo “Confirm” vse do 9. februarja, po tem roku, pa nadomestila ne veljajo več.

Vendar objava, ki je bila narejena na Steam forumu, je šla pod komentarji uporabnikov v povsem drugo smer. Igralci so prekipevali od jeze nad kitajskimi igralci, ki naj bi bili glavni krivci za čedalje večje goljufanje v PUBG. Tema ima med časom pisanjem že debelih 630 strani, kjer je očitno, da v špilu nekaj ne štima. Zahteva se regijski zaklep celotne Kitajske, kjer bi slednjim potem bilo onemogočeno igranje z prebivalci iz drugih držav.

Čeprav je igričarska baza pošteno zaropotala, je razvijalec že nekaj časa nazaj sporočil, da je proti regijskemu zaklepanju. Priznali so, da je večina goljufivcev iz Kitajske a po njihovem mnenju celotna država ne bi smela nastradati zaradi parih malopridnežev. Spodaj si lahko ogledate zanimiv posnetek, ki prikaže, kako tako goljufanje sploh izgleda v praski.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime