World of Warcraft: prispela je posodobitev 7.3.5

Blizzard je tokrat razveselil vse pristaše njihovega MMORPG-ja World of Warcraft s prihodom nove posodobitve 7.3.5, katero bodo v ZDA preizkusili že danes, medtem ko bomo morali Evropejci počakati do jutri. Ta naj bi bila zadnja posodobitev, ki jo bomo deležni v zelo obljubljeni razširitvi Legion in dodala nam bo kar nekaj zanimivih stvari.

Lastnosti:

  • Skaliranje sveta | Vsaka cona Kalimdor, Outland, Northrend, Easteren Kindoms, Pandaria in Draenor bo sedaj vsebovala t. i. “level scaling system”, ki nam bo omogočil stopnjevanje karakterja, kjer bomo hoteli. Prav tako se bodo skalirale tudi temnice in njihove nagrade.
  • Ulduar skozi čas | Dolgo pozabljeno zlo se je ponovno zbudilo. Dobri stari raid, imenovan Ulduar bo ponovno zaživel.
  • Nova PvP mapa | Posodobitev bo prinesla tudi nekaj sladkega za vse privržence PvP-ja. Horda in Allianca se bosta tokrat spopadli v boju za surovine v novi mapi, imenovani Seething Shore. Spopadlo se bo lahko kar 10 proti 10 igralcev.
  • Silithus | Igralci, ki so dokončali Antorus The Burning Throne bodo lahko šli v svoja glavna mesta, iz katerih se bodo podali na avanturo v vsem dobro poznano cono Silithus, kjer bodo raziskovali čudne dogodke, na katere ima vpliv Sargerasovo rezilo.

Poleg že omenjenih novosti, so razvijalci dodali nove žetone, ki se bodo spremenili v naključno legendarno orožje za trenutno izbrano klaso in specializacijo. Seveda bomo potrebovali kar 1000 “Waking Essencov”, ampak z novim popravkom jih bomo pridobili veliko lažje. Poleg tega bomo lahko z uporabo t. i. “Authenticatorja” pridobili 4 nove inventarne prostore, tako da če ga še ne uporabljate, je sedaj morda čas, da ga preizkusite.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!