Candleman: The Complete Journey prihaja konec januarja

3D platformer Candleman je izšel za konzolo Xbox One že kar nekaj časa nazaj. Načrt za izid na PC-ju je bil v drugi polovici 2017, ampak se ta žal ni zgodil. Spletna stran razvijalcev je bila v popolni tišini kar nekaj časa, sedaj pa so se zbudili z novim napovednikom, ki prikazuje izboljšane lastnosti kot so 4K podpora, t.i. “challange mode”  in z datumom izida, kateri je sedaj napovedan za 31. januar 2018. 

Kaj sploh je Candleman?

Gre za fantazijsko igro o človeku, ki je sveča in ja, prav ste slišali. Kot igralec ste majhna sveča, ki gori lahko samo deset sekund, vaša naloga pa je samo ena: podajte se na avanturo skozi temačno okolje, premagajte različne nevarnosti in poiščite skrivnostno luč.

Če so vam všeč drugačne in zelo domiselne igre kot je Candleman, vam jo vsekakor priporočamo. Za PC jo boste lahko kupili konec januarja na platformi Steam, za Xbox jo lahko kupite tukaj za 14,99$, verjetno pa bo cena za osebne računalnike podobna.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!