V izdelavi je nova Alien igra

Alien franšiza že kar nekaj časa ne stoji na ravno trdnih tleh. Po katastrofalni igri Aliens: Colonial Marines, se serija ni odrezala ravno najbolje tudi na filmskem področju, saj Prometheus ter Alien: Covenant nista požela ravno univerzalne slave. Edina izjema je bila igra Alien: Isolation, ki pa kljub svoji odličnosti, ni zadovoljila prodajne rezultate založnika SEGA in zato je njeno nadaljevanje vprašljivo.

A očitno je franšiza še vedno dovolj dobičkonosna, da nad njo ne gre obupati zlahka. Novonastali založnik Foxnet Games, veja filmske hiše Fox, so pred kratkim dokupili studio Cold Iron Studios. Njihova naloga je razviti povsem novo igro v Alien okolju, šlo pa naj bi se streljanko, ki bo izšla za vse novodobne sisteme. Več podrobnosti (poleg marketinškega nakladanja) zaenkrat še ni znanih, a špil naj bi imel vključeno močno večigralsko stran, kjer bo (upamo) dovolj prostora za tudi dobro enoigralsko kampanjo.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime