Hunt: Showdown: pričele so se prijave za zaprto alfo

Crytek je na svoji uradni spletni strani odprl prijave za zaprto alfo igre Hunt: Showdown. To je seveda odlično novica, saj je v ne tako davni preteklosti podjetje imelo kar nekaj težav z denarjem in pomagati mu je morala celo Turška vlada. Poleg tega je igra imela še svoje probleme s precej velikimi spremembami samega koncepta ter s samim spreminjanjem imena ampak razvijalci so udarili po mizi, pravilno začrtali zadeve in projekt ni zamrl.

Hunt: Showdown bo brezplačna prvoosebna sodelovalna igra, kjer se bomo lahko povezali s še dvema igralcema v svetu, katerega je uničila vojna. Borili se bomo lahko v PvP načinu proti drugi ekipi v velikanski odprti mapi, naša naloga pa bo loviti pošasti, ki jih bo nadzorovala umetna inteligenca. Kaj več o sami igri bomo verjetno izvedeli na letošnjem E3 dogodku.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!