Nintendo z novim izdelkom presenetil vse

Nintendu vsekakor ne bo še kmalu zmanjkalo domišljije. Medtem, ko vse njihove konzole inovirajo ter poskušajo igričarstvo predstaviti na čimbolj zabaven način tudi tistim, ki niso ravno vajeni kontrolerja, so pred kratkim presenetili tudi območju dodatkov. Tokratna inovacija se imenuje preprosto Nintendo Labo, gre pa za silo zanimivo ter originalno idejo.

Zadeva je sila preprosta in prihaja v obliki fizičnih kartonastih paketov, ki jih potem uporabnik sestavi za svojo izbrano igro. Spodnji posnetek zadevo veliko bolje razloži ampak v praksi bomo lahko iz kartonastega skupka sestavili ribiško palico ali klavir, moč pa bo se tudi poditi s kolesi in se preobraziti v robota. Sestavljene izdelke nato združimo z kontrolerji, ki se imenujejo “Joy-Cons”, sestavljeno kreacijo pa je Nintendo ljubkovalno imenoval kar “Toy-Cons”.

Znane so tudi nekatere cene in sicer boste za kartonasti paket odšteli 80$, medtem ko vas bo “Variety Kit” koštal malo manj in sicer 70$. Moč bo dokupiti tudi dodaten paket za 10 zelencev, ta pa bo vključeval nalepke ter barvni lepilni trak.

V dobi DLC-jev, mikrotrasnakcij in Zgodnjih Dostopov je lepo videti inovacije, ki na tak način lepo dopolnijo igralno izkušnjo in jo naredijo bolj zabavno in privlačno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime