Ubisoft hvali PC platformo

No, tole pa je zanimivo.

Ubisoft v preteklosti ni bil ravno naklonjen PC-jašem, saj je menil, da je PC platforma leglo piratov in da se za računalničarje praktično ne splača razvijati iger. A očitno so sedaj spremenili mnenje, saj so pred kratkim izdali uradni posnetek, kjer so povsem očarani nad “glorious master race”.

Med njimi lahko slišimo junior razvijalca Darko Supe-ja, ki trdi da se čedalje več razvijalcev zaveda kako je PC superiorna platforma napram konzolam. Še en zaposleni, Veith Hellmich zatrjuje, da je ravno PC vodilna platforma za razvijanje originalnih idej in da tudi sam raje poganja računalniške igre zaradi raznovrstnosti naslovov, ki lahko segajo od indie špilov do modov, ki jih ustvarjajo sami igralci. Upravnik UPLAY digitalnega servisa, Christophe Grandjean pa trdi, da je PC testno območje za večino novih razvijalcev.

Očitno se je Ubisoft povsem predal PC platformi in zanimivo bo videti, kako bodo v bodoče to svojo ljubezen izkazali? Mogoče bi za začetek lahko odstranili antipiratske ukrepe iz njihove zadnje igre, Assassins Creed: Origins, ki vsebuje kar dve zaščiti, kar zagotovo ne kaže ravno velikega zaupanja do PC trga.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime