We Happy Few ponovno prestavljen

Razvijalec Compulsion Games je pred kratkim sporočil novico, da bo njihov prvi naslov We Happy Few nekoliko zamudil. Igra je bila napovedana za april 2018, sedaj pa je prestavljena na poletje 2018, brez bolj podrobnega datuma. Razlog zamude naj bi bilo dodatno poliranje naslova, kar pomeni dezinfekcija še zadnjih hroščev ter optimiziranje igre.

We Happy Few ima zanimivo razvojno pot saj je sprva navdušil skupnost z napovednikom, ki je obljubljal igro podobno Bioshocku. Ko so razvijalci razodeli, da bo špil vseboval preživetvene elemente, je mnogo ljudi zavilo z očmi a Compulsion Games so kmalu obljubili, da bo moč igrati tudi brez preživetvenih mehanik. Nato se je pojavil založnik Gearbox, kupil razvijalca, cena pa je kar naenkrat poskočila iz 30€ na 60€. Prav to naj bi bil glavni razlog zamude, saj naj bi We Happy Few sedaj pridobil ogromno vsebine, ki jo je potrebno povsem dokončati.

Compulsion Games ponuja vsem, ki so igro kupili v Zgodnjem Dostopu možnost povračila denarja, ne glede na to če ste jo igrali manj kot dve uri ali več. Špil bo februarja tudi umaknjen s prodajnih polic kamor se bo vrnil, ko bo bližje datumu izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime