Albion Online: začelo se je testiranje za iOS naprave

Razvijalci Sandbox Interactive, kateri imajo v svojemu žepu zanimiv sandbox MMORPG Albion Online, se pripravljajo na izdajo igre na iOS napravah. Na javno beto se lahko že prijavite tukaj. Če si že lastite enega od ustanoviteljskih ali začetniških paketov, vam seveda igre ne bo treba ponovno kupiti, ampak boste lahko kar pričeli s testiranjem pod pogojem, da imate dovolj zmogljivo iOS napravo.

Sistemske zahteve in omejitve:

Trenutno beta vsebuje iste lastnosti kot jih ima PC različica. Podpora je zaenkrat samo za naprave, ki imajo 3GB delovnega pomnilnika ali več in razvijalci priporočajo 7 palčni zaslon zaradi boljše izkušnje. Seveda bo Albion Online deloval tudi na manjših napravah z manj delovnega pomnilnika, lahko pa se zgodi, da se vam bo aplikacija zrušila. Kar se tiče naprav z 2GB delovnega pomnilnika, ni še sto odstotno, da bodo ob izdaji bile podprte, ampak razvijalci se zelo trudijo v to smer.

Seznam naprav, ki lahko pristopijo k beta testiranju:

  • Zelena | Priporočljivo
  • Rumena | Pod kriterijem
  • Oranžna | Ni priporočljivo
Seznam naprav za beta testiranje na iOS napravah

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!