Gamingsi išče osebje za naš Discord strežnik

Naša stran vztrajno raste in poleg pisanja novic ter opisov smo vedno tudi iskali nove načine, kjer bi se naši bralci oz. ljudje, ki ji na splošno zanima igričarska kultura, tudi lahko družili. Zato smo že pred časom spočeli čisto svoj Discord strežnik, čigar uspeh je presenetil tudi nas same.

Postal je eden največjih Discord strežnikov, kamor se je prijavilo že preko 200 uporabnikov, številka pa lepo raste navzgor. Seveda želimo obiskovalcem ustvariti čim boljšo izkušnjo pri uporabi našega strežnika zato tudi iščemo okrepitve na tem področju. Naloge administratorja našega kanala bi bila sama skrb nad strežnikom, pisanje in vzdrževanje pravil, komunikacija z uporabniki ter ustvarjanje namenskih “sob”; seveda po želji samih obiskovalcev.

Zainteresirani nam sprožite mail na [email protected], tisti, ki pa bi se radi pridružili kot navadni uporabniki, lahko kliknete spodnje Discord vabilo.

Se vidimo!

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime