Sea of Thieves: beta se je začela

Začela se je beta za igro Sea of Thieves, tisti ki ste igro prednaročili lahko seveda sodelujete v beta testiranju, tisti ki pa niste, ste mogoče imeli srečo in prav tako dobili elektronsko pošto z preizkusnim ključem. Če ste nesrečnež in se vam ni zgodilo nič od tega, si za tolažbo lahko ogledate napovednik za beta testiranje in 15 minutni igralni posnetek, ki vam bo podal veliko pomembnih informacij o sami igri.

Sea of Thieves bo izšla za konzolo Xbox One in PC, nared pa bo 20. marca. V trenutnem beta testiranju jo lahko igrate na Windows 10 operacijskem sistemu, vaša (neobvezna) naloga pa je sporočiti razvijalcem vse najdene hrošče, da bo izkušnja ob izidu čim boljša.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!