Epic Games zapirajo svojo igro Paragon

Epic Games je znan studio, ki stoji za igrama kot so Unreal Tournament in Fortnite ter za odličnim pogonom Unreal Engine 4, žal zapira svojo igro Paragon.  Seveda se to ne bo zgodilo takoj saj se bodo strežniki ugasnili šele 26. aprila. Razvijalci so povedali, da se je ogromen del ekipe premaknil v razvoj zelo popularnega Fortnite-a in mislijo, da jim ne bo uspelo obdržati ali pridobiti novih ljudi na Paragon.

Studio je zapisal, da s težkim srcem zapirajo vrata v Paragon, cenijo vsakega uporabnika posebej, nezadovoljnim uporabnikom pa se želijo opravičiti v obliki povračila denarja. Svoj izkupiček lahko dobite nazaj tukaj.

Škoda, ker jim ni uspelo, ampak žal je populacija igralcev samo še padala s prihodom Battle Royale žanra, v zelje pa jim je skakal njihov prav lastni naslov Fortnite.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!