Izšel je Darkfall: New Dawn in nov napovednik je tukaj

Danes je velik dan za razvijalski studio Ub3rgames, kateri stoji za zanimivim MMORPG-jem Darkfall.  Trenutno obstaja še ena različica Darkfall igre in sicer Darkfall: Rise of Agon, katera ima postavljene strežnike v ZDA. Mogoče se sprašujete zakaj je toliko različnih iger? To je zato, ker so uradni razvijalci šli že kar nekaj časa nazaj v stečaj in sedaj hočejo nekatera podjetje obuditi to zelo popularno “hardcore” MMORPG igro. Ub3rgames imajo postavljene strežnike v Evropi kar je seveda toliko boljše za nas, imajo pa tudi svojo vizijo, kar za igralce postavlja novo upanje. Sami so se pohvalili z velikansko mapo, ki obsega kar 1024 kvadratnih kilometrov in naredili svoj napovednik, ki prikaže nekaj izboljšav, katere niso bile prisotne v originalu.

Darkfall: New Dawn je peskovniški MMORPG, v kateremu skorajda nimamo omejitev in lahko počnemo res kar nam srce poželi. Če si želite igranja enega najboljših MMORPG-jev, obiščite njihovo uradno spletno stran in kupite mesečno naročnino za 9,99€.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!