Imperatum je igra, ki svojo težavnost prilagaja glede na vrednost Bitcoina

Imperatum je sicer futuristična RPG igra, kjer nadzorujemo agenta, ki se bori proti skrivnostnim silam, ki želijo zavzeti galaksijo. Gre se za tipičen akcijsko fantazijski naslov, kjer tolčemo horde pošastkov ter nabiramo čim boljšo opremo.

A Imperatum je dobil zelo zanimivo posodobitev, ki je še nismo videli v igričarski industriji.”Crypto Update” bo predstavil novo težavnost, ki bo vezana glede na trenutno resnično vrednost kriptovalute Bitcoin. Zadeva bo v praksi izgledala nekako takole: ko bo Bitcoin vrednost narasla, bodo igralci imeli boljše možnosti za pridobitev dobre opreme (več procentov v “loot drops”) a se bodo morali zapostaviti močnejšim nasprotnikom. Ko bo vrednost Bitcoina padla, bodo možnosti za močnejšo opremo padle a hkrati bodo nasprotniki lažji. Posodobitev bo prinesla tudi novo stopnjo Imperatum’s Volantis City, ki bo povsem novo območje z svojimi nalogami.

Špil si lahko pridobite na Steamu za 20€, gre pa se za naslov, ki je še vedno v Zgodnjem Dostopu.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!