Pillars of Eternity II: Deadfire dobil datum izida

Obsidian Entertainment so končno izdali datum izida njihove težko pričakovane RPG igre Pillars of Eternity II: Deadfire. Svojo dogodivščino boste lahko pričeli 3. aprila, ko bodo prvi zvončki že cveteli, drevesa pa bodo dobila svojo lisnato podobo. Čeprav se zna zima še zavleči in zna biti mrzlo tudi še aprila… Ammm, dovolj o letnih časih, poglejmo si raje v kakšni obliki bo izšel Pillars of Eternity II: Deadfire! Poleg datuma so na svoji uradni spletni strani objavili prednaročniške izdaje, ki pridejo v teh paketih:

  • Standardna izdaja | Obrala nas bo za 45,99€ na plaftormi Steam ali GOG.
  • Digitalna Deluxe izdaja | Zanjo bomo morali odšteti kar 54,99€, poleg pa bomo pridobili še digitalno glasbo, hišne ljubljenčke v igri, poseben predmet, vodič kako začeti pustolovščino, mapo visoke resolucije in knjigo.
  • Obsidian izdaja | Nas bo stala kar 69,99€. Ta bo poleg že naštetega pri Digitalni Deluxe izdaji dobila še vse DLC-je brezplačno.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!